Menü
... kérjen árajánlatot

Adatkezelési tájékoztató

 

A Romaus Hajdu KFT a romániai törvényeknek megfelelően működik, cím: 537169 Nyikómalomfalva, 263/B szám, Hargita megye, Románia, telefon: +40-740-512-215, email: hajdu.csabayahoo.de.

Jelen tájékoztató a hajdupanzio.ro weboldalon keresztül gyűjtött személyes adatok tárolásáról, felhasználásáról szól.

A Romaus Hajdu KFT a weboldalról ugrópontként elérhető külső honlapok tartalmáért, adat- és információvédelmi gyakorlatáért nem vállal felelősséget. Amennyiben tudomásunkra jut, hogy az így linkelt oldal harmadik személyek jogait vagy a hatályos jogszabályokat sérti, a linket haladéktalanul eltávolítjuk a weboldalról.

Az érintett a weboldal használatával elfogadja az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárul az alábbiakban meghatározott adatkezeléshez.

 

A kapcsolatfelvételi űrlapon kötelezően megadásra kerülő személyes adatok a látogató neve és email címe. Ezeket az adatokat kizárólag azon célból kérjük be, hogy az emailes kapcsolatfelvételre lehetőség legyen. Az emaileket, amennyiben nem születik további levelezés (megszűnik az adatkezelés célja), 30 nap elteltével töröljük. A kapott adatokat csak az emailes levelőrendszer tárolja, amelyet jelszóval védünk, azokat harmadik félnek nem adjuk át, reklám céljára nem használjuk fel. Az email küldése, és így a megadott adatok felhasználása, csak abban az esetben valósul meg, ha ezen tájékoztatót a látogató / üzenetet küldeni szándékozó megértette, és az üzenet elküldése előtt elfogadta.