Meniu
... cere ofertă

Politica de protecție a datelor cu caracter personal

 

Romaus Hajdu SRL, persoană juridică cu sediul în 535600 Odorheiu Secuiesc, str. Rozei nr. 1, județul Harghita, România, telefon: +40-740-512-215, email: hajdu.csabayahoo.de, este interesată de respectarea confidențialității datelor dumneavoastră cu caracter personal și dorește să vă informeze, prin prezenta, în legătură cu modul în care noi colectăm, folosim, stocăm, transferăm și dezvăluim sau prelucrăm în orice alt mod datele dumneavoastră cu caracter personal prin intermediul prezentului website.

Această Politică de Protecție a Datelor nu abordează și nu suntem responsabili pentru caracterul confidențial al informațiilor sau altor practici ale unor web-site-uri terțe, inclusiv ale oricărei terțe părți care operează orice web-site sau proprietate web (inclusiv dar nelimitativ, orice aplicație) care este disponibilă prin intermediul acestui site sau către care acest site conține un link de trimitere. Disponibilitatea sau includerea unui link către orice asemenea web-site nu implică susținerea acestuia de către Romaus Hajdu SRL sau responsabilitatea în orice formă a Romaus Hajdu SRL pentru acest web-site, iar prezenta Politică de Protecție a Datelor nu se aplică acelor web-site-uri. Vă încurajăm să citiți politica de confidențialitate aferentă fiecărui site terț pe care îl accesați.

Datele cu caracter personal sunt prelucrate cu respectarea prevederilor Regulamentului european nr. 679/2016 al Parlamentului European și al Consiliului privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.

Vă rugăm să citiți integral prezentul document înainte de a introduce orice fel de date pe acest site, pentru a înțelege politicile și practicile noastre cu privire la informația cu caracter personal și cum o tratam. Dacă nu sunteți de acord cu aceasta Politică de Protecție a Datelor, este posibil să nu puteți utiliza o parte din funcționalitățile acestui site.

Prin punerea la dispoziția noastră a datelor dumneavoastră cu caracter personal, sunteți de acord cu termenii și condițiile acestei Politici de Protecție a Datelor.

 

Datele cu caracter personal pe care le colectăm și cum le colectăm

În scopul comunicării prin intermediul poștei electronice colectăm numele și adresa de email a vizitatorului. Mesajele de e-mail vor fi șterse după 30 de zile dacă nu mai există o corespondență ulterioară (încetează scopul procesării datelor). Datele primite sunt colectate în sistemul de mesagerie electronică, care este securizat, nu le distribuim către alte terțe, nu le folosim în scop marketing, nu trimitem mesaje spam. Trimiterea unui mesaj de pe site-ul nostru este posibil numai dacă vizitatorul a înțeles și a dat acordul la procesării datelor sale personale.

Nu este obligatorie furnizarea altor date suplimentare, dacă nu sunt solicitate în mod expres în formular. În cazul în care astfel de date suplimentare sunt, totuși, furnizate de către dumneavoastră şi introduse în baza noastră de date, acestea vor fi prelucrate conform prezentei Politici de Protecție a Datelor, dacă reprezintă Date cu Caracter Personal și dacă sunt necesare în vederea îndeplinirii scopurilor de prelucrare. În nicio situație nu se vor colecta sau prelucra în orice fel categorii speciale de Date cu Caracter Personal (origine rasială sau etnică, opinii politice, confesiune religioasă, date genetice, date biometrice etc.).

 

Drepturile utilizatorului

Conform legislației aplicabile, în calitate de persoană vizată, beneficiați de următoarele drepturi:

Exercitarea drepturilor dumneavoastră poate fi efectuată în orice moment prin adresarea unei solicitări scrise, datate și semnate, sau în format electronic, la următoarea adresă/e de contact electronic hajdu.csabayahoo.de, ori prin poștă scrisă către sediul Romaus Hajdu SRL, la adresa menționată mai sus. Vom procesa cererea și vă vom răspunde în cel mai scurt timp, în funcție de complexitatea și numărul cererilor adresate.

În cazul în care doriți orice alte informații necesare cu privire la cele de mai sus, inclusiv cu privire la modul de exercitare al drepturilor dumneavoastră, vă rugăm să ne adresați o solicitare scrisă, datată și semnată, la datele de contact menționate mai sus.